Etusivu Profiili Tuotteet ja palvelut Fysionomia Referenssit Galleria Promokuvat Ajankohtaista Yhteydenotto


VIRALLINEN POSITIIVARIT KARIKATYYRI

Tilaa hauska ja humoristinen Positiivarit karikatyyri ystävästä, tuttavasta, työkaverista, perheenjäsenestä tai vaikkapa lemmikistä! Merkkipäivälahjaksi syntymäpäiväsankarille, hääparille tai eläkelahjaksi. Karikatyyritaiteilija Tommi Vuorinen työstää ilmeikkään karikatyyrin ja kuorruttaa sen sankarille tärkeillä asioilla, kuten harrastuksiin, työhön ja luonteeseen liittyvillä yksityiskohdilla.

Toimi näin:
Lähetä mielellään hymyilevä ja selkeä valokuva/valokuvia ja lyhyt luonnehdinta (työ, harrastukset, luonne) karikatyyrin kohteesta, sekä yhteystietosi taiteilijalle sähköpostilla jpg-muodossa osoitteeseen: tommi@tommivuorinen.com TAI postilla osoitteeseen: Tommi Vuorinen, Kantosienenkatu 16 a 3, 37130 NOKIA. Saat paluupostissa käsityönä taiteillun karikatyyri-originaalin. Karikatyyrin toimitusaika on 2-4 viikkoa. Maksu postiennakolla tai laskulla (yritykset).

Karikatyyrivaihtoehdot ja hinnat:
- mustavalkoinen karikatyyri A4-koko, grafiittipiirrin 150€ (sis. alv 9%) + postikulut
- mustavalkoinen karikatyyri A4-koko, tussi 290€ (sis. alv 9%) + postikulut. Kysy erikseen A3-kokoa tai värillisiä vaihtoehtoja. Huom. hinnat eivät sisällä kehyksiä!

Katso mallikarikatyyreja
»
Kissa- ja koirakarikatyyripaidat myy
Positiivarit »

Multivisor Oy