Etusivu Profiili Tuotteet ja palvelut Fysionomia Referenssit Galleria Promokuvat Ajankohtaista Yhteydenotto


TOMMI VUORINEN

Tommi Vuorinen (s.1973) on Suomen karikatyyritaiteilijoiden kärkinimi. Mies varttui talonpoika Lallin kotikonnuilla Köyliössä. Piirtäjän ura urkeni perhosia, lintuja ja muita ötököitä luonnostellen ja ensimmäiset muotokuvat hän taiteili Dingo-yhtyeen jäsenistä jo 1980-luvun alkupuolella.

Seuraavalla vuosikymmenellä Tommi Vuorinen kunnostautui SM-tason pituushyppääjänä, parhaana saavutuksenaan miesten Suomen hallimestaruus 1997 ja saman vuoden Suomi-Ruotsi maaotteluedustukset. Urallaan Vuorinen saavutti lukuisia SM-mitaleita ja pisin ponkaisu kantoi 7.50m.

Koulutukseltaan Tommi Vuorinen on yo. urheilumarkkinointimerkonomi ja lisänä opintoja yhteisöviestinnästä ja journalistiikasta. Isä on taideaineiden opettaja ja äiti harrastajataiteilija ja opettaja, joten eväät ja vaikutteet taiteeseen Tommi imi jo nuorena.

Humorististen muotokuvien kiehtovaan maailmaan mies ponnisti kolmiloikkaaja
Heli Krugerin karikatyyrin myötä 1990-luvun taitteessa. Oman yrityksen, ViestiVuoren, hän perusti 1998 ja toisen, The Heads International Oy:n 2005, jossa hän toimii hallituksen puheenjohtajana ja pääosakkaana.

» Lue lisää

Multivisor Oy