Etusivu Profiili Tuotteet ja palvelut Fysionomia Referenssit Galleria Promokuvat Ajankohtaista Yhteydenotto


MITÄ KASVOSI KERTOVAT?

Oletko lahjomaton ja rehellinen, vai pihi ja omahyväinen? Omistatko loistavan rahanenän, optimistin silmät ja viihdyttäjän suun, vaiko kenties brutaalin ylähuulen, malttamattomat kulmakarvat ja tuhlarin nenän???

Vastaukset näihin kysymyksiin ja valaistusta muihin kiehtoviin kasvojesi salaisuuksiin sinulle antaa fysionomi, karikatyyritaiteilija ja humoristi Tommi Vuorinen.

Fysionomia on kasvonpiirteiden tulkitsemisen taito, Siang Mien. Se on kiinalainen, lähes 3000 vuotta vanha oppi, joka pyrkii valottamaan ihmisen luonteen ja persoonallisuuden piirteitä kasvonmuotojen perusteella. Kasvoista voidaan lukea mm. piilevistä kyvyistä ja taipumuksista, luovuudesta, älykkyydestä sekä onnekkuudesta rakkaudessa ja liike-elämässä.

Kiinalaiset käyttivät oppia kansanparannuksessa, sotapäälliköiden valinnassa ja sosiaalisten suhteiden arvioinnissa. Tänä päivänä sitä hyödynnetään mm. soveltuvuuskokeissa ja työhönottohaastatteluissa aina Yhdysvaltoja myöten. Karikatyyritaiteilija ja fysionomi Tommi Vuorinen on perehtynyt fysionomiaan kirjallisuuden ja kokemuksen myötä.

Lue Kauneus&Terveys-lehden artikkeli Fysinomiasta » tästä!

» Lue lisää kasvojen tulkitsemisesta ja kasvokoulutuksista

Multivisor Oy