AJANKOHTAISTA

Presidentin vaalit 2012
16/01/2012 Tommi Vuorisen piirroshahmot kisaavat yhteisöllisessä hedelmä-presidenttipelissä osoitteessa www.presidenttipeli.com!

POSITIIVARIT yhteistyö
16/01/2012 Tommi Vuorisen kissa- ja koiratuotteet myynnissä nyt Positiivarit -puodissa!

Koiransa näköinen
16/01/2012 Tommi Vuorisen koirakuvilla varustettu kirja "Koiransa näköinen" julkaistaan syksyllä 2012 yhteistyössä Otavan kanssa.

Koiransa näköinen

Nettikauppa www.heads.fi
18/01/2010 Tommi Vuorisen taiteilemien rotutuotteiden nettikauppa on avattu osoitteessa www.heads.fi.
Tarjolla on paljon mm. erilaisia koiratuotteita, kuten humoristisia T-paitoja, -mukeja, -avaimenperiä ja -magneetteja eri koiraroduilla varustettuina. Katso nyt mieleisesi koiratuote valikoimastamme ja hanki se itsellesi helposti
Headsistä!

Nettikauppa www.heads.fi rotutuotteille
01/07/2009 Tommi Vuorisen taiteilemien rotutuotteiden nettikauppa avautuu osoitteessa www.heads.fi.
Aluksi on tarjolla humoristiset rotupaidat, -mukit, -avaimenperät ja -magneetit, tulevaisuudessa valikoima laajenee useilla muilla tuotteilla. Ensi vaiheessa edustettuina ovat berninpaimenkoira, bulldoggi, bichon frisé, cavalier kingcharlesinspanieli, chihuahua, cockerspanieli, collie, coton de tulear, jackrusselinterrieri, kiinanharjakoira, kultainennoutaja, kääpiöpinseri, kääpiösnautseri, labradorinnoutaja, mopsi, mäyräkoira, saksanpaimenkoira, samojedinkoira, shetlanninlammaskoira, suomenlapinkoira, rottweiler, tanskandoggi, tiibetinspanieli, valkoinen länsiylämaanterrieri ja villakoira. Rotupaidat ja mukit ovat saatavilla myös bokserista, borderterrieristä, cairnterrieristä, dobermannista, englanninspringerspanielista, papillonista ja staffordshirenbullterrieristä.

Kasvokoulutus
20/11/2008 Katso uusi otsikko Kasvokoulutus - kasvojen vahvat viestit ja bongaa Tommin mielenkiintoinen koulutus ohjelmanumeroksi vaikkapa pikkujouluihin! Lisätietoja kasvokoulutuksista antaa Tommi Vuorinen, p. 0500 548 344.

Yhteydenotot
01/01/2008 Yhteydenottolomake toimii jälleen 8.1.2008 alkaen!

Karikatyyritaiteilija Tommi Vuorinen toivottaa kaikille yhteistyökumppaneilleen oikein menestyksekästä ja onnellista uutta vuotta 2008!!!

Koiratuotteet
05/03/2007 Keväällä 2007 markkinoille rynnistävät karikatyyritaiteilija Tommi Vuorisen lämpimän humoristiset koiratuotteet. Ensimmäisinä saapuvat hauskat t-paidat, mukit ja magneetit keräilykortilla höystettynä. Rotuina esittäytyvät ensi vaiheessa bichon frisé, cavalier kingcharlesinspanieli, collie, jackrusselinterrieri, kultainennoutaja, kääpiösnautseri, labradorinnoutaja, mäyräkoira, saksanpaimenkoira, rottweiler, tanskandoggi ja villakoira. Tulevaisuudessa sarja täydentyy useilla uusilla roduilla. Näiden mainioiden tuotteiden tuotosta osa ohjataan taiteilijan aloitteesta Suomen eläinsuojeluyhdistykselle. T-paidat ja mukit on tilattavissa huhtikuusta alkaen osoitteista www.showmedia.fi ja www.findogs.fi. Magneetit tulevat myyntiin kesäkuusta 2007 alkaen kaikissa K-Citymarketeissa ja R-kioskeissa kautta maan! » Katso!

Www-sivut uudistuneet

27/08/2006 Uudet ja laajentuneet www-sivut on suunnitellut ja toteuttanut Multivisor Oy yhteistyössä Tommi Vuorisen kanssa. Sivuilta löytyy nyt kattava paketti tarjolla olevista tuotteista ja palveluista, kasvotulkinnasta sekä ajankohtaisista uutisista! Sivuille on myös avattu galleria, jota päivitetään jatkossa säännöllisesti.
Tutustu uudistuneeseen sivustoon ja lähetä palautetta!

Conan-kynnysmatto
Amerikkalainen talkshow-isäntä
Conan O'Brien ilmoitti ennen Suomen vierailuaan haluavansa kuvansa maan seteleihin. Nyt karikatyyritaiteilija Tommi Vuorinen on vastannut pyyntöön ja Conan on saanut ensimmäisenä Suomessa karrikoidun naamansa kynnysmattoon! Vuorinen on toimittanut uniikki-kappaleen Conanille itselleen ja nyt jäämmekin odottamaan, kuinka hyvin ohjelmalla jatkossa pyyhkii... » Katso!

Lordin kasvot
15/2/2006 Karikatyyritaiteilija Tommi Vuorinen paljasti kohutun euroviisuedustajamme Lordin kasvot Ilta-Sanomissa. Vuorinen sai toimeksiannoksi päivittää seitsemän vuotta vanhan valokuvan pohjalta Tomi ”Lordi” Putaansuu nykypäivään, vaihtaa lasit, lihottaa 25 kiloa ja soittaa henkilölle, joka on hiljattain tavannut miehen. Salapoliisityönä valmistunut kuva sai julkaisun jälkeen Nelosen Tuomas & Juuso Experiencessä kommentoineelta Lordilta tuomion - näyttää ihan säämies Takalalta... » Katso!

Liikuta Ystävää -kampanjakortit
Koululiikuntaliiton Liikuta Ystävää-korttikampanjan on kuvittanut Tommi Vuorinen. Korttisarjassa esiintyvät kampanjan suojelija Tommi Evilä, Eva Wahlström, Anu ja Jarkko Nieminen, Kalle Palander ja laulaja Jonna. Kortteja on saatavissa Koululiikuntaliitosta. Samalla tuote toimii loistavana varainhankintamuotona koululuokille ja vanhempainyhdistyksille. » Katso!

Karikatyyripinssit
Tommi Vuorisen ideoimat ainutlaatuiset karikatyyripinssit HIM:n Ville Valosta, Antti Tuiskusta ja Negativen Jonne Aaronista saavat pian jatkoa lukuisista tunnetuista hahmoista. Pinssin ohella tuote sisältää keräilykortin ja matkapuhelimen taustakuvan.
» Katso!